Gość renata Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Miesiac temu miałam operacje usuniecie przepukliny l5 s1...Po operacji odczuwałm silne bóle w lewym stawie biodrowo-krzyzowym i wstawiono mi blokade.Niestety bol nadal jest,nasila sie z rana i wieczorem w ciagu dnia mam problem zeby do konca wyprostowac plecy...czy powinnam byc tym bardzo zaniepokojna...skad ten ból? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jest to bardzo wczesny okres pooperacyjny dlatego jeszcze takie dolegliwości po tym zabiegu mogą występować. Jeśli jednak Panią to bardzo niepokoi trzeba w tej sprawie udać się na kontrolę bezpośrednio do neurochirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi