Gość Michu Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam od tygodnia podczas siedzenie i chodzenia pojawia sie u mnie takie dziwne kłucie odbytu,wystraszyłem sie że są too hemoroidy i poszedłem prywatnie do proktologa (podobno bardzo dobrego) i powiedzialem mu co i jak.Zbadał mnie palcem i powiedział że jestem tam w 100% dobrze zbudowany i że nie ma absolutnie żadnych zmian.Ale to kłócie (taki lekki ból)momentami caly czas występuje.Przepisał mi na 7dni maść Proktosone (ale niestety mam jakis opór i nie potrafie sobie tego dozownika wsadzić do odbytu) nie ma na to jakichś tabletek ??? Jeśli Proktolog po badaniu Palcem powiedział że wszystko jest ok w 100% to od czego to może być ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Być może to jakieś samoistne podrażnienie nerwów unerwiających ujście odbytu. Zapewne nic poważnego. Lek Proctosone jest także dostępny w aptekach w formie czopków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi