Gość Małgorzata Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Panie doktorze na 10 maja mam wyznaczony termi usunięcia woreczka żółciowego ,ale to jest też termim, kiedy powinnam dostac miesiączkę . Czy rzeczywiście miesiączka jest przeciwskazaniem do takiego zabiegu ?Bardzo się denerwuję tym ,,że może być przesuniety zabieg,nie muszę mówić ,że wołabym aby tak nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jeśli w tym dniu będzie Pani miesiączkowała zabieg nie zostanie wykony. Radzę przesunąć sobie już teraz termin zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 dziekuję za odpowiedź ...jestem już po zabiegu i mimo iż rzeczywiście dostałam miesiączkę miałam zrobiony planowany zabieg ,w chwili obecnej dobrze się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Pani Małgosiu ja miałam tan sam przypadek co pani.w dniu zabiegu dostałam miesiączkę i lekarze nie widzieli żadnych przeciwwskazań aby odłożyć zabieg a nawet lepiej bo ponoć jest lepsze ukrwienie *wszystko udało się bez problemów i na tydzień po laparoskopii czuje się dobrze.pozdrawiam i życzę zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia89 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja mam termin na srode i miesiaoczke moeg wlasnie miec,boje sie zemi przesuna gdyz kiedys powiedziala lekarz z enie moge byc operowana..W jakim miesice bylyscie operowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi