Gość Mateusz Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam 4 tygodnie temu miałem zabieg wydłużenia wędzidełka teraz mogę zdjąć skórę z napletka ale jak rozciągnę ja do końca to pojawia się na środku penisa taki pierścień który go uciska podczas wzwodu co z tym robić da się to jakoś wyćwiczyć?? Jednym słowem są jakieś domowe sposoby?? Dodam że ten pierścień to takie przewężenie składające się z zakończenia skóry którą ściągam z napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Bez badania trudno określić czy możliwe jest leczenie zachowawcze takiego stanu czy trzeba to skorygować zabiegowo. Myślę, że systematyczne ćwiczenia (naciąganie i ściąganie napletka) mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu. Jednak, aby dokładnie dowiedzieć się jakie powinno być postępowanie w tej sytuacji trzeba skonsultować się ponownie z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 6 miesięcy temu miałem zabieg przedłużenia wędzidełka jednak został jeszcze jeden problem otóż ten pierścień na środku penisa ( zdjęcie ), poza tym że wygląda to mało estetycznie podczas zwodu boli i uciska penisa przy ściąganiu skóry do końca. Jest jakiś sposób żeby to wyćwiczyć?? Czy jednak będzie potrzebny kolejny zabieg?? http://naforum.zapodaj.net/0f9b1906e06c.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zosia Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 penis jest seksonyi nie musiałeś gowydłużać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi