Gość Maciek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Pare lat temu miałem operacje wodaniaka lewego jądra , teraz moje lewe jądro jest znacznie mniejsze od prawego. Bardzo szybko podczas stosunku mam wytrysk , czesto z twarymi zółtymi widzielinami. Czym to może byc spowodowane?** Czy ma to ze soba jakis związek ?** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Taka różnica w wielkości jąder zwłaszcza po zabiegu usunięcia wodniaka może występować. Najczęściej zbyt wczesny wytrysk ma naturę psychologiczną, a nie jest związane z wielkością czy tez funkcja jąder. Co do jakości nasienia najlepiej byłoby przebadać nasienie laboratoryjnie. W razie wątpliwości radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam. Mam taki mały problem odnośnie mojego chłopaka. Ostatnio zauważyłam że ma lewe jądro większe od prawego. Czy to jest coś groźnego?? Musi z tym iść do lekarza zbadać się, jak tak to jakiego i na jakie badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wszystko zależny od tego jaka jest dysproporcja w wielkości jąder. Jeśli niewielka to jest to nieistotne klinicznie. Jeśli różnica jest znaczna, zauważalna, trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi