Gość Daria Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam! serdecznie mam 23 lata operacje przepukliny oponowej mialam w wieku 2 latek,ccialabym uzyskac jakies informacje gdyby moglby mi pan podac liste chirurgow w polsce ktorzy zajmuja sie cirurgia przepukliny a zwlaszcza oponowej bylabym bardzo wdzieczna poniewaz po operacji zostala mi jeszcze przepuklina nie zostalo to do konca kiedys wyciete i szukam kogos kto by sie podjal takiej operacji jezeli bylo by to mozliwe,zdjecia z pelnym opisem choroby moge przeslac na meila.bardzobyla bym wdzieczna o jakis kontakt i polecenie kogos-DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Najlepiej, aby Pani skontaktowała się z jakimś najbliższym ośrodkiem klinicznym specjalizującym się w neurochirurgii. Takie ośrodki z reguły bez problemu operują takiego typu schorzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasiorek75 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam Pana .Moja prośba jest aby pomógł mi pan odczytać mój wynik z badania MR. Zniesienie lordozy lędźwiowej.Na wysokości L5/S1 widoczna jest pośrodkowa ,skierowana wrawobocznie wypuklina krążka międzykręgowego uciskająca worek oponowy i zwężajaca prawy zachyłek boczny.Kanał kręgowy dodatkowo zwężony jest w wymiarze dwubocznym na tym poziomie oraz na poziomie L4/L5 przez pogrubiałe więzadła żółte.Zmiany przeciążeniowe w stawach międzykręgowych .Niewielkie zmiany zwyrodnieniowe szpiku kostnego typu 2 w części tylnej płytki granicznej trzonu L5. Poza tym innych zmian nie wykazano.Stożek rdzeniowy i włókna ogona końskiego bez zmian ogniskowych. Proszę o jakieś wskazówki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 bardzo prosze o odpowiedz rok po operacji wstawienia implantow dalej bardzo boli mnie noga lewa i posladek bol jest niemozliwie duzy bardzo prosze o odpowiedz czy cos sie tam moze dziac? czy poprostu tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystyna Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Daria polecam Ci profesora Marka Harata z Bydgoszczy-10 Wojskowy Szpital Kliniczny Z polikliniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi