Gość krystyna Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam. Mam ptyanie. Przez dwa lata pytałam lekarzy co mi się robi w łokciu.Każdy lekarz mówił: nie wiem. Teraz P Dr sopjrzała i powiedziała, to tylko są tłuszczaki. ale mnie boli ręka (jest to na lewej ręce, gdzie mierzę ciśnienie. w nocy i rano boli najbardziej. Jestem chora na kręgosłup (szyjny z przepukliną lędziwiowy też chory z jakimś pęknięciem. mam 67 lat. Bóle kręgosłupa nie dają mi żyć, boli dzień i noc. Biorę tramal i ketonal ale po 2,5 latach to mi nie pomaga, tylko rośnie ciśnienie. proszę mi powiedzieć co robić. Co robić, gdzie się z tym udać. krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jeśli to może być tłuszczak trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Takie guzy typu tłuszczaka usuwa się i poddaje analizie histopatologicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Poszukaj na portalu dużo zdjęć chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi