Gość Karol Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mam problem. Przy wyjściu z odbytu pojawiła sie jakaś narośl( wygląda jak napełniona krwią bańka) ma barszo intensywny bordowy kolor, prawie siny. Ma ok 2 cm średnicy i sprawia mi dyskomfort przy poruszaniu się i siedzeniu. Mam wrażenie ze juz kiedys miałem cos takiego lecz po kilkunastu godzinach to znikło. Co to może byc i gdzie mam sie udać w tej sprawie na badania?? Mam dopiero 19 lat dlatego bardzo dziwi mnie ta dolegliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opisany objaw wskazuje na hemoroidy.Można zastosować czopki na hemoroidy,leki na żylaki i nasiadówki z kory dęby.wskazane też rozluźnienie mas kałowych,unikać wysiłku.(w aptece bez recepty)Jeśli w ciągu tygodnia nie będzie się wchłaniać należy się udać do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi