Gość Angela Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam. Mam 30 lat. 4 dni temu pojawił mi się guzek z tyłu głowy po prawej stronie. Guz przy dotyku boli jakbym miała w tym miejscu siniaka, ból jest również kiedy odchylam głowę do tyłu tylko na prawą stronę. Dzis mam wrażenie, że obok tego ok.1cm dalej pojawił mi się drugi, jeszcze go nie odczuwam pod palcem ale ból jest taki sam jak przy pierwszym. Ostatnio miewam również dosyć częste bóle głowy i trochę przytyłam (aczkolwiek czuję się tak jakbym spuchła na całym ciele z dnia na dzień), nie mam gorączki. Nie wiem co mam robić, nie lubię chodzić do lekarza z tego typu objawami ponieważ boję się, że usłyszę najgorsze. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teresa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam! Jestem po biopsji cienkoigłowej guzka tarczycy.Wynik brzmi iż całość obrazu sugeruje przdewlekły nieswoisty proces zapalny.Ale w cześci opisu pojawia sie jedno słowo które mnie niepokoi - liczne grupy i płaty tyreocytów z cechami przemiany onkocytarnej ( co to znaczy onkocytarnej).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARLEN Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam 25lat po prawej stronie z tyłu glowy wyskoczył mi guz,ktory bardzo mnie boli a zwlaszcza gdy dotykam.Ostatnio czesto chce mi sie spac i boli mnie bardzo głowa oraz puchna mi nogi i rece ,czeso kreci mi sie w glowie i mam czarno przed oczmi i pogorszył mi sie wzrok.Czy powinnam isc z tym do lekarza jak tak to do jakiego?I co moze mi byc????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra lat 15 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Mam guza z tylu głowy po prawej stronie prawie na samej górze.boli tylko przy dotyku,jest mh twardy. Mam nz szyi również guzka,który jak to lekarz stwierdził jest nie groźnym tluszczakiem. Czy na głowie jest to samo? Czy jest to niebezpieczne? Co robić?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Na głowie także mogą występować tłuszczaki, albo częściej kaszaki. Radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kama Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 witam, ja od 1.5 tyg. mam guzka z tyłu głowy , przy dotyku bardzo boli wyskoczyły mi jeszcze dwa mniejsze*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbert Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 też mam guza dużego dosyć po prawej prawie na samej górze.nie wiem czy iść do lekarze */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość katarzyna Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam , Czy guzy zewnętrzne na głowie są grożne i skąd się biora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mam 14lat.Od roku mam guza po prawej stronie na dole.Boli mnie głowa,kreci mi się, czasami widzę jakby przez mgłę,kłopoty ze stabilnością ruchową,ze słuchem guz jest twardy nie rusza się wygląda jak kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostry dyżur Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 teraz mam 16 lat i tez mam takiego guza. narazie w internecie wyczytalem ze mam udar mozgu miażdżyce i nowotwór. Jutro chyba ide do lekarza bo tutaj niczego sie nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi