Gość Adam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam Serdecznie:) wiem że są podobne treści ale każda nie odpowiada... mam 19 lat i martwi mnie jedna bardzo ważna sprawa, otóż 3 dni temu podczas kąpieli przy depilacji okolic penisa zauważyłem malego kuzka wielkości *groszku* znajduje się przy samej podstawie po lewej stronie. w dotyku jest bardzo twardy, nie widze stanu zapalnego jest tak jakby pod skóra i bardzo twardy w dotyku, gdy naciągne tam skóre jest widoczne jakby lekkie zgrubienie taka mała górka bardzo się boję i martwię co to może być. i w jaki sposób moge to wyleczyć narazie przemywam to miejsce spirytusem i smaruje maścia Lioton. bardzo prosze o odpowiedz. Serdecznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Bez badania trudno mi określić co to może być. Być może to jakiś włókniak, mały kaszak, zaczopowany gruczoł łojowy. Jeśli ma Pan wątpliwości radzę w tej sprawie bezpośrednio udać się do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję:) a mam takie pytanie co to jest ten zaczopowaty gruczoł łojowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To prosak. patrz strona: http://www.4poziom.net/slowniczek,p,PROSAK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Poszukaj na portalu dużo zdjęć chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi