Gość Joanna Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam, od 5 dni przy oddawaniu kału boli mnie bardzo odbyt, pojawiła się tez krew. To tak jakby stolec był za duży i przez to popękał mi odbyt-tak to czuje. Staram się jeść produkty lekkostrawne. Mam lat 27, a rok temu miałam wycięty woreczek żółciowy-piszę bo nie wiem czy to można jakoś łączyć ze sobą. Zastanawiam się czy muszę iść do lekarza? Bardzo się boję że lekarz zleci mi kolonoskopię której bardzo się boję.Bardzo proszę o jakąś poradę, może poprostu samo to przejdzie i nie przejmować się tym? Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dolegliwości jakie Pani opisuje wskazują raczej na krwawiące żylaki odbytu. Najlepiej w tej sprawie byłoby skonsultować się z chirurgiem bezpośrednio. On po badaniu zapewne wyjaśni przyczynę dolegliwości i zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi