Gość irek28 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam od ponad miesiaca mam kujacy bol pod zebrami oraz w podbrzuszu nie jest to bol ostry raczej pobolewanie towarzyszy temu jakby bulgotanie nie umiem tego nazwac.Moj stoles jest raz zolty raz brazowy o miejszej srednicy.Ostatnio zauwarzylem w nim cieniutkie jakby nitki grubosci wlosa martwi mnie to bardzo:( Zrobilem gastroskopie i lekarz stwierdzil u mnie zapalenie zoladka i dwunastnicy do tego mam helicobactery 3 razy dodatnie.Od 10 dni biore antybiotyk i mam diete ktorej przestrzegam i dalej nic:( Stresuje sie tym tak bardzo ze nie moge spac po nocach.Wkrecam sobie ze to jakis nowotwor prosze mi pomuc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jeśli terapia zapalenia żołądka i dwunastnicy nie pomoże trzeba zastanowić się nad ewentualnym wykonaniem kolonoskopii celem oceny stanu jelita grubego. Dolegliwości mogą być związane też z zapaleniem jelita grubego, a wymaga to innego leczenia. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się jeszcze z gastroenterologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi