Gość Edek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam.Mam 17 lat.Ostatnio gdy się załatwiałem zauważyłem śladowe ilości krwi na papierze ( chodź nie jestem pewny w 100% czy to była krew, ale była jasno czerwona).Wcześniej też pojawiały się czarne niteczki (też zauważyłem je na papierze).W kale nie zauważyłem krwi jedynie na papierze. No i jak oddawałem stolec to tak w częściach a nie ze od razu.I ostatnio rzadziej oddaje stolec.A więc co to może byc? Poniewaz bardzo boje sie isc do lekarza bo od razu nachodzą mnie najgorsze myśli... Z ostatniej chwili: na paierze zauważyłem śluz zmieszany z krwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Takie objawy mogą świadczyć o istnieniu żylaków odbytu, które dość często dają objawy w formie krwawienia i wydzieliny śluzowatej. Aby jednak stwierdzić dokładnie co się dzieje należy z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 mam 14 lat i zauważyłem że mam podobny problem ale zauwarzam tylko kropelki krwi na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi