Gość Karolina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam, 10 m-cy temu zoperowano mi przepuklinę pachwinową z użyciem sietki. Ostatnio czuję, w miejscu gdzie wszyto mi siatkę dziwne zdrętwienie, kurczenie, nawet sama nie wiem jak to nazwać. Czuję po prostu, ze cos się tam dzieje.Co to moze byc? Czy wplyw na to moze miec fizyczny wysilek? Cwiczenia? Dodam, ze ostatnio jestem w sumie malo aktywna. Dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Trudno stwierdzić co się dzieje bez badania. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Raczej to nic groźnego. To naturalne następstwo przebytego zabiegu, jeszcze formowanie się blizny pooperacyjnej i siatki. Oczywiście można swobodnie już zacząć aktywnie żyć. Zwiotczenie mięśni nie jest korzystne dla zapobieżenia powstawaniu przepuklin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi