Gość Mariusz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam, chciałbym się dowiedzieć jak długo czeka się na operację przepukliny pachwinowej (z NFZ), głownie chodzi mi o okolice Poznania, ale informacje o innych regionach też mogą być pomocne. Mam przepuklinę już kilka lat i jest dość duża, czy to może skomplikować operację? Chciałbym się zarejestrować w urzędzie pracy, czy przepuklina jest przeciwwskazaniem do wykonywania pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 W naszym szpitalu w Jaworznie województwo śląskie na zabieg plastyki przepukliny pachwinowej w trybie planowym czeka się około 3-4 tygodni. Mam przepuklinę już kilka lat i jest dość duża, czy to może skomplikować operację? - oczywiście zabieg będzie trudniejszy i może być obarczony większym ryzykiem powikłań Chciałbym się zarejestrować w urzędzie pracy, czy przepuklina jest przeciwwskazaniem do wykonywania pracy? - tak, przepuklina może być przeciwwskazaniem do wykonywania ciężkiej pracy fizycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi