Gość Magda Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam. 8 dni temu wybrałam się do proktologa w celu usunięcia *fałdki* . Lekarz powiedział, że ten zabieg wykonuje w celu zmniejszenia(usuniecia) dyskomfortu jaki mi towarzyszy. Fałdka została usunięta, Założono mi szwy.Zabieg trwał ok 20 min. Lekarz powiedział, że ból utrzyma się ok 3-4 dni. .. dziś mija 8 dzień a ja nadal cierpię. Fakt,że mogę już siedzieć i chodzić bez większego problemu, ale oddawanie kału to jeden wielki ból. Dwa dni temu myślałam, że będzie dobrze bo ból sie zmniejszył, ale to co dziś od rana przeżywam jest straszne. Czy ten ból który powrócił to normalny objaw po takim zabiegu? Kiedy wrócę do pełniej sprawności? powolutku zaczynam żałować,że zgodziłam się na ten zabieg bo przed nie czułam żadnego bólu tylko denerwowało mnie to *wiszace coś*. serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Czy ten ból który powrócił to normalny objaw po takim zabiegu? - niestety bóle po takim zabiegu występują dość długo i nie ustępują tak szybko czyli po 3-4 dniach, czasami trwają 2-3 tygodni, a okres rekonwalescencji trwa około 3-4 tygodni Kiedy wrócę do pełniej sprawności? - raczej po 3-4 tygodniach, oczywiście należy udać się na kontrolę pooperacyjną do proktologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 serdecznie dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi