Gość Marta Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dzień dobry panie doktorze byłam u lekarza który podejrzewa u mnie zarażenie chlamydią kazał mi zrobić badania lecz nie dostałam od niego żadnego skierowania,mam więc pytanie czy to badanie jest tylko prywatnie do wykonania czy można je zrobić również bezpłatnie w ramach NFZ??A jeśli jest płatne to jaki byłby koszt tego i gdzie można to zrobić,ja mieszkam w Łodzi.Bardzo proszę o pilną odpowiedz .Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Można zrobić bezpłatnie w ramach NFZ tylko trzeba mieć na badanie skierowanie od lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mija Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Trzeba dodać, że od lekarza państwowego, bo od prywatnego nic nie da (miałam na chlamydie od prywatnego ginekologa i niestety musiałam zapłacić za badanie). Btw, na chlamydie dobry jest Cipronex, wcześniej łykałam jeszcze 2 inne leki i nie pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi