Gość Aleksandra Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam serdecznie!!!! Miałam robione szczegółowe badania krwi z markerami CA 15-3 =6,2 U/ml* CA 19-9= 3,34 U/ ml ponieważ miałam wysokie OB 32 - stwierdzono stan zapalny wpustu z nadżerką. zapisano mi controlog 40 2x1 przez 1o dni i 1x1 przez 30- wszystko jest w miarę dobrze ale żołądek mnie pobolewa a w szczególności po antybiotyku który wziełam podczas przeziębienia ( azimycin)- ciągle mnie boli raz mniej raz więcej i w dotatku od początku nie mogę pozbyć się nalotu na języku. Jak mozna całkowicie go zniwelować i czy jest możliwe zupełne wyleczenie żołądka -co powinnam zrobić. mam 33 lata i juz dosyć ciągłego nawracania o żołądku . Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Być może trzeba zastosować przez dłuższy czas leczenie dawką 2x1 Controloc-u 40. Dieta oczywiście jak w chorobie wrzodowej żołądka. najlepiej jeszcze w tej sprawie skonsultować się z gastroenterologiem. Po około 3 miesiącach warto byłoby wykonać kontrolną gastroskopię. O wszystkim powinien najlepiej zadecydować gastroenterolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi