Gość Edyta Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Usunięty węzeł chłonny prawej pachy. Rozpoznanie histopatologiczne* M-43000 lymphonodulitis chronica, non specyfica sine neoplasmate. Jak rozumieć ten wynik? Proszę o pomoc. Czy mam do czynienia z chorobą nowotworową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Nie, to nie choroba nowotworowa. Wynik mówi: Przewlekłe zapalenie węzłów chłonnych, nie specyficzne bez nowotworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Dzięki za rozszyfrowanie. Straciłam już nadzieję , że ktokolwiek mi odpowie. Pozdrawiam Cię gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jeśli można, to chciałabym zapytać co mogło być przyczyną tego stanu. Czy czeka mnie dalsze leczenie i na czym by ono polegało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Izabella Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dlaczego trzeba masować reke po usunięciu węzłów chlonnych pachowych? Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi