Gość Zenon Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam. Mam 31 lat współżyję często i od kilku dni pojawił się taki problem. Podczas wytrysku odczuwam ból a w spermie wypływają takie żółte twarde kawałki w konsystencji przypominające sylikon. Proszę o poradę, jaka może być przyczyna i do kogo się z tym udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Trzeba na pewno w tej sprawie udać się na konsultację do urologa. To być może stan zapalny gruczołu krokowego lub pęcherzyków nasiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenon Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przypomniało mi się jescze że w zeszłym roku dostałem kolki nerkowej okazało się że to kamica nerkowa i zeszły mi wtedy 2 kamienie czy teraz może to mieć jakiś związek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Możliwe, że stan zapalny powstał na drodze podrażnienia dróg moczowo-płciowych przez schodzący kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi