Gość zofia Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Proszę o interpretację wyniku biobsji.w głębi w tkance podskórnej stwierdza się liczne cienkościenne naczynia ogniskowo w części centralnej nacieki z komórek jednojądrowych . w podścielisku pasma kolagenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Taki obraz nie wskazuje na zmianę typu nowotworowego. Nie wiem jak zmiana wygląda makroskopowo. To bardziej wyjaśniłoby stan kliniczny i przybliżyło diagnozę. Zmiana na pewno jest w odczynie zapalnym (komórki jednojądrowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZOFIA Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dziękuję czekam na wizytę u reumatologa mam też łuszczycę stawową stosuję maśc sorel plus a na guzki elosone 7 lat temu stwierdzono u mnie granuloma annulare też na podstawie biobsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Poszukaj na portalu dużo zdjęć chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi