Gość Kinga17 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam ! Mam 17 lat i trochę się martwię. Otóż już od dłuższego czasu z sutków wypływa mi biała gęsta wydzielina . Ale tylko gdy nacisnę na sutek. Ma nieprzyjemny zapach i nie jest to duża ilość. Czy to jest normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mili Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 HEJ tez tak mam ale nie mam jej konkretnie z samego sutka tylko z tej obramówki sutka(że tak sie wyraże) są tam takie jakby pory i jak pocisne to wylatuje wasnie taka gesta wydzielina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga17 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 no mi wylatuje z brodawki jak ja nacisnę . mówimy o tym samym ?:) na otoczce tej brodawki tez mam te *pory* to raczej gruczoły sie chyba nazywa , ale z nich mi nic nie wylatuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Na pewno trzeba w tej sprawie udać się do ginekologa. Być może to zaburzenia hormonalne (podwyższony poziom prolaktyny hormonu pobudzającego gruczołu sutkowe do produkcji mleka). Po badaniu ginekolog zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monia Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 hej ja tez mam problem otuż mam nieprzyjemny zapach ..chodzi o moje sutkii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi