Gość Emi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam, kilka miesięcy temu pojawiły się na moim języku przerośnięte kubki smakowe. Było ich kilka. Jak *zaczynały* rosnąć to bolały. Smarowałam gencjaną i wszystkie zniknęły oprócz jednego. Na początku wyglądał jak powiększony kubek smakowy, tylko większy. Teraz, po ok 5-ciu m-cach zrobił się taki postrzępiony, wielkości ok. 5-7m. Trochę mnie pobolewa, moze przez to, że go przygryzam w czasie jedzenia. Kilka lat temu też mi się tak samo powiększały kubki smakowe, ale samoczynnie same potem ginęły, a ten nie chce sam zejsc. Bardzo się martwię. Byłam u lekarza ogólnego, nie mial pojęcia co to jest. Polecil pojsc do dentysty. Sama nie wiem co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Trudno określić bez badania co to może być. Najlepiej tak jak sugeruje lekarz ogólny w tej sprawie skonsultować się z stomatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MALGORZATA Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 moja 2 letnia corka mam cos podobnego .. pediatra sugerujr aby to usunac operacyjnie czy to jest dobry pomysl ???? czy lepiej zostawic ???? PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi