Gość Jola Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam. Mam na imię Jola ,wiek 40 lat. Przed świętami na palcu lewej ręki wyrósł mi mały guzek ,może narośl,nie wiem jak to nazwać....Od kilku dni boli,skora jest bardziej napięta,boli palec a nawet ręka. Nie jest to ani brodawka ani odcisk. Wiem że trudno bez oglądniecia stwierdzić co to jest. Mam pytanie do jakiego lekarza z tym się udać ,dermatolog czy może chirurg?Czy zmiany narośli na palcach się usuwa czy leczy? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Radzę raczej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Raczej to nie problem dermatologiczny jeśli skóra nad guzkiem jest prawidłowa. Możliwe, że to ganglion. Chirurg po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi