Gość Adam Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam , mam straszny problem. Otóż jakiś czas temu pojawiła mi się biała wydzielnia pod napletkiem. Nie jestem w stanie stwierdzic czy od razu po odbyciu stosunku oralnego jednak problem utrzymuje się od września ub. r. a teraz przybrał na sile. Otóż przemywam penisa ciepłą wodą rano a wieczorem już widac zalązki białej wydzieliny.Po okolo dwoch dniach juz widac taki osad biały. Czy jestem na coś chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie to zwykła mastka czyli wydzielina gruczołów napletka. Odpowiednia codzienna higiena prącia powinna zniwelować tą wydzielinę. Trzeba zdawać sobie sprawę, że potrafi ona powstać na nowo nawet po 24 godzinach bez zmycia jej z członka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi