Gość Adrian Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam Zwracam się z małą prośbą o pomoc. Mam 18 lat i od ponad tygodnia zauważyłem na swojej lewej skroni bolący punkt. Teraz po tygodniu owy punkt powiększył się, co to może być? dodam że nie zauważyłem żadnych przebarwień skóry, dany punkt jest na terenie skroni nieowłosionym, nie zauważyłem również aby z tego miejsca wyrastał pryszcz ( gdyż często miejsce, w którym ma wyrosnąć prycz pulsuje lub po prostu boli po dotknięciu). No i na koniec chciałbym dodać chyba najważniejszy według mnie objaw a mianowicie po silniejszym naciśnięciu na guzek dostaję tzw. oczopląsu ( zeza ) proszę o pomoc : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Bez badania trudno mi określić. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Być może to tylko kaszak, ale jeśli dostaje Pan oczopląsu może to być całkiem coś bardziej poważnego (jakieś schorzenie neurologiczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi