Gość Marcin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam dlaczego po sciagnieciu napletka moj zoladz jest obolaly tzn gdy go dotykam strasznie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Bo pewnie jeszcze nie uprawiałeś seksu, do tej pory cały czas był on przykryty napletkiem. Musi się *przyzwyczaić*, im częściej będzie on poddawany czynnikom zewnętrznym tym nadwrażliwość będzie się zmniejszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam, Gdy miałem 17 lat pierwszy raz zsunął się napletek z penisa bardzo mnie wtedy zaczeło boleć teraz gdy mam 19 lat boli ale mniej czy to normalne gdy np w spodniach mi zsunie się to czuje się nie konfortowo i też troszke boli... czy to normalne? czy te objawy kiedyś znikną? bo się troche obawiam że coś ze mną nie tak:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Raczej tak może się zdarzyć póki skóra na żołędzi nie straci swojej wrażliwości przez ciągły kontakt z otoczeniem. Jeśli ma Pan w tym względzie wątpliwości można w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam (22l) Mam podobny problem, pisze podobny dlatego że nie mam już jako takiej nadwrażliwości żołędzia ale w wieku ok. 12 lat miałem zabieg usunięcia stulejki i od tamtej pory miałem problemy z nadwrażliwością ale to przeszło ale teraz po stosunku tak jakby ściera mi się skóra na żołędziu i robią się rany w kilku miejscach zwłaszcza przy ujściu cewki i nie wiem co mam robić gdy przyjdzie mi odbyć stosunek bez zabezpieczenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi