Gość Marcin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mam 15 lat.3 dni temu byłem u urologa z powody boleści jąder.Po USG lekarz wykrył u mnie zakrzepicę i żylaki.Na zakrzepicę już mi przepisał zastrzyki i maści a o żylakach powiedział że jeszcze zobaczymy co z tym zrobić bo jest możliwe że nie trzeba ich usuwać.I tu moje pytanie.Ile czasu po wyleczeniu zakrzepicy muszę odpuścić sobie masturbacje,używki i siłownie a ile czasu bo operacji żylaków jeśli by do niej doszło.Prosiłbym o opisanie każdego przeciwskazania (bardzo mi na tym zależy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ile czasu po wyleczeniu zakrzepicy muszę odpuścić sobie masturbacje,używki i siłownie - około miesiąca Ile czasu do operacji żylaków jeśli by do niej doszło - około 0,5-1 roku - decyzję w sprawie operacji podejmie urolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi