Gość Adam Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam, zauwarzyłem od wczoraj ze mój worek mosznowy jest opuchnięty, nie boli ale ta zmian jest bardzo widoczna, opuchlizna obejmuje już i resztę narządów. czy ktoś może udzielic mi odpowiedzi do kogo sie udac do jakiego lekarza i czy to może być jakiś objaw choroby. od jakiegoś czasu chodze na siłownię ale nie podnosze dużych ciężarów, trochę też jeżdzę na roweże czy to ma jakiś związek z moim problemem. spuchnięte miejsca nie są bolące ale zaczynają mi bardzo przeszkadzać. proszę o radę ewntualnie jakies namiary na lekarza w Gdańsku pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Może to być wodniak, tworzący się stan zapalny lub przepuklina mosznowa. Najlepiej skonsultować się najpierw z urologiem lub ewentualnie z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi