Gość Jacek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Od kilku lat mam guzek po lewej stronie brzucha na wysokosci pepka, jego srednica wynosi nie wiecej niz 0,5 cm. Czesto sam go nie moglem zlokalizowac, pojawia sie i jest latwiej wyczuwalny po wysilku. Gdy kilka lat temu zglosilem to lekarzowi pierwszego kontaktu nic nie wyczul naciskajac mnie mocno na brzuch. On jest wyczuwalny przy delikatnym nacisnieciu na skore. On mnie nie boli tylko po wysilku go odczuwam i mam pewien dyskomfort. Dziekuje za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Być może to przepuklina, może jakiś tłuszczak, włókniak. Radze w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Bez badania trudno określić co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi