Gość Tomek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam. Rok temu miałem operacje usuwania małego wodniaka najądrza. Od samej operacji jąrdo było napuchnięte, myślałem, że wróci do normy po kilku tygodniach ale niestedy, do tej pory jest powiększone a na dodatek nie czuje bólu kiedy je ściskam. Drugie jądro jest mniejsze ale za to czułe na dotyk. Byłem na kontroli 3 miesiące temu ale lekarz powiedział, że wszystko ok. Ponad to od operacji jestem jakiś bardziej senny i zauważyłem znaczene zmniejszenie objętości nasienia. Czy powinienem o tym poinformować mojego urologa, czy mogę go poprosić o jakieś badania czy jadro jest sprawne ? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Trzeba ponownie w tej sprawie udać się do urologa. Aby przekonać się czy jądro funkcjonuje prawidłowo i stan nasienia jest należyty trzeba by wykonać badanie nasienie. O tym jednak musi zadecydować urolog lub badanie takie można wykonać prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dodam, że mam prawie 17 lat, więc jeszcze dojrzewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi