Gość Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Mój problem jest taki, że gdzieś od ponad roku co jakiś czas na penisie pojawiają mi się czerwone plamy a na nich lekko łuszcząca się skóra. Przeczytałem na forum i w wypowiedziach że większość osób ma coś podobnego na żołędziu, natomiast mój żołądź jest normalny. wcześniej jak się to pojawiało to po jakimś czasie znikło same. Doczytałem że niektórzy stosowali kremy itp. co w moim przypadku by zadziałało? nie mam zamiaru iść do lekarza bo nie mam 18 lat. Krótka piłka jaki żel mi pomorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 To, że nie masz 18 lat nie oznacza, że nie możesz udać się do lekarza. Niestety bez bezpośredniej konsultacji z lekarzem diagnoza nie będzie trafna. Prawdopodobnie to grzybica skóry prącia. Można stosować maści przeciwgrzybicze, które w większości można zakupić z receptą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 czy lekarz rodzinny wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Radzę w tej sprawie udać się do dermatologa. Do dermatologa nie trzeba mieć skierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 w sprawie tej łuszczacej sie skóry do jakiego lekarza mam sie udac ?? do dermatologa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi