Gość Martyna Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam. mam 16 lat i już od jakichś 2 tygodni wyczulam przy odbycie dziwną brodawkę. Jest ona w miarę duża i ma barwę taka jak odbyt. Nie jest bolesna tylko czasem czuję jakby swędzenie. Myślałam na początku ze to może hemoroidy ale to nie one, bo nie boli mnie ona i nie krwawi. Naprawdę nie wiem co to. Jestem dziewicą więc nie mogłam się niczym zarazić. Proszę o pomoc. Co to może być? Czy muszę iść z tym do lekarza? Jak tak to do jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ana Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 chirurg proktolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam, mam 17 lat i dokładnie to samo co Ty, Martyno. Z jedną różnicą - guzek ten boli mnie przy podcieraniu, chodzeniu i siadaniu. Pojawiła się ok. 3 dni temu, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 To właśnie mogą być hemoroidy. Hemoroidy wcale nie muszą boleć czy tez krwawić. Czasami powodują tylko dyskomfort lub/i świąd. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lekarz Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Zważywszy na Wasz młody wiek nie podejrzewam Kłycin... ale warto to sprawdzić... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi