Gość Mateusz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Mam 18 lat i ostatnio coś się dzieje z moim sercem....podczas wysiłku czasami mam ataki kucia w sercu przy probie wdechu powietrza...Tym bardziej próbuje wdychać tym większy ból..od dawna już tak miałem ale nic z tym nie robiłem bo rzadko się to zdarzała....teraz coraz częściej i coraz większy ból radziłem sobie z tym wstrzymując oddech na ok 30 s (czasami do 1min )ale już nie pomaga....pomóżcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To być może zwykły nerwoból nie zaś problemy z sercem. Jednak, aby to stwierdzić trzeba wykluczyć choroby serca. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Prawdopodobnie będzie potrzebne wykonanie podstawowych badań i zapewne EKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi