Gość Paweł Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dzien dobry. Mam pytanie jak zdiagnozowac kamice przewodow zolciowych? Czy wystepuja jakies bole? Jakim badaniem mozna to zdiagnozować(USG, krew)? Czy daje to jakies inne objawy których nie wymieniłem wyżej? Dodam że nie mam woreczka żółciowego. Proszę o wyczerpujaca odpowiedz. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam powinienes zrobic wyniki - GGTP I GOT oraz USG jamy brzusznej, badania te wykażą czy masz kamice przewodow żółciowych , a ból moze byc taki jak przy objawach woreczka , sama niedawno to przerabialam .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 witam aniu . i jak wyniki? jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witaj Pawle na dzien dzisiejszy jest ok , stosuje diete ( ważne ) wyniki GGTP sa podwyższone ale juz nie tragiczne ,natomiast USG nic nie wykazalo, choc odczuwam kłucia w tej okolicy . Biore leki . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi