Gość Dawid Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mam pytanie :) po prawej stronie brzucha tak na wysokosci pepka mam maly guzek mam go okolo roku ale teraz przy wysilku zaczol mnie bolec najbardziej pod koniec dnia.. co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Trudno odpowiedzieć bez badania. Może to jakiś tłuszczak, włókniak, kaszak. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. On po bezpośrednim badaniu wyjaśni czym może być ten guzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 czy to moze byc grozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi