Gość Maria Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dwa dni temu miałam przeprowadzaną operację laparaskopowego usunięcia pęcherzyka żółciowego. Występują u mnie duszności i bóle w klatce piersiowej. Mam mocno opuchnięty prawy bok oraz rozległe krwiaki. Nie mogę również samodzielnie wstać i poruszać się. Chciałabym wiedzieć czy jest to normalne po operacji czy też są to objawy związane z powikłaniami pooperacyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może się obecnie dziać. Takie sytuacje jak obrzęk i krwiaki po takim zabiegu mogą się zdarzać. Jeśli to Panią bardzo niepokoi proszę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza dyżurnego szpitala z oddziałem ratunkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 bardzo się dziwie ze masz takie dolegliwosći ja miałam zabieg 6 dni temu i czuje sie dobrze zaraz po zabiegu na drugi dzien juz bylo dobrze nie mam zadnych krwiaków co prawda szwy w pępku ciagną ale tak ogolnie to jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia. Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja miałam zabieg tydzień temu,teraz czuję się dobrze.Ale ponieważ miałam zrosty po wcześniejszej operacji dostałam krwotoku podczas zabiegu czego następstwem był krwiak i gorączka.Wyszłam do domu po 5 dniach,a nie po2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi