Gość Łukasz Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Mam 15 lat. Z wielkościa penisa niemam problemu. Skórke przy wzwodzie moge zsunąć nawet za żołądź to normalka? W spoczynku oczywiście też bez problemów (ogólnie bólu aż takiego nie ma, tylko tak aby poczuć i wszystko). A drugi problem no ogólnie nigdy sie nie masturbowałem, żeby spuszczać skórke do żołedzia i to też norma? Jak spuszczam skórke do żołedzia to tylko tak, aby poczuje, ale ogólnie nie boli mnie to ani przez chwile czy przez dłuższy czas to chyba dobrze? A trzecia sprawa no ogólnie nigdy zazwyczaj nie dotykałem napleta no, a jak dotkne to troche boli no, ale to chyba norma i z czasem sie przyzwyczaje? Chyba nie mam żadnych problemów? A i z przodu mam taki malutki odcinek, że skóra jest złaczona z napletem, to oczywiscie nie wędzidełko, bo ono jest z tyłu to też normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Wędzidełko jest z przodu prącia po stronie spodniej i łączy napletek z podstawą żołędzi. Reszta co opisujesz nie wskazuje na jakąs patologię. Nie rozumiem, o co praktycznie piszesz. Wszystko co piszesz jest bardzo chaotyczne, bez składu merytorycznego. Jeśli napletek schodzi za żołądź, w rowek zażołędny bez problemów to wszystko jest w porządku. Wędzidełko to struktura skórna przebiegająca po stronie tylnej (bliższej kroczu) prącia łącząca napletek z żółędzią u jego podstawy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metin2 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ja mam tak ze mogę ociągnąć skórę ale nie próbowałem jeszcze na sam koniec i jak ściągnę trochę to przy dotyku trochę boli a jak przejadę to bardzo to przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi