Gość Grażyna Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Cellulae neoplasmaticae malignae probabiliter carcinomatosae. Prosze o przetłumaczenie i opisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Komórki nowotworowe złośliwe prawdopodobnie rakowe. Bez dokładnych informacji klinicznych nic więcej na ten temat nie mogę powiedzieć. Pilnie skontaktować się z lekarzem, który wysłał na to badanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lila Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ten typ nowotworu miała moja mama. Nie żyje. Nie chcę straszyć, ale z tego co wiem - jest najgroźniejszy z najgorzych nowotworów, syf i gnój totalny, nie poddaje się chemii. U mojej mamy po przyjęciu pierwszej chemii zaczęło rosnąć dwa rzy szybciej i w trimiga zrobiły się przeżuty. Moja rada - wycinaj (o ile się da) jak najszybciej i wywalaj to gówno, nie zastanawiaj się nawet! Życzę zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Prosze o przetłumaczenie i opisanie. Cellulae neoplasmaticae malignae lymphogenes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi