Gość Marianna Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 W zeszłym roku w maju, podczas ziewania coś jakby przeskoczyło mi pod prawymi żebrami. Pobolało mnie pare dni, lecz później przeszło. Ale niecały tydzien temu znowu poczułam ból, ktory nieststy sie nasilił. Ponadto zaczął boleć mnie jeszcze odcinek między zebrami a mostkiem. Dodam tylko ze ból nasilił się po tym, jak dlugo jachałam samochodem w jednej pozycji a następnego dnia troche biegałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Trudno bez badania określić co może się dziać. Z opisu wynika, że prawdopodobnie jest to zwyczajna neruralgia czyli samoistne podrażnienie nerwów obwodowych. Leczenie to doraźne stosowanie leków przeciwbólowych. Aby dokładnie zdiagnozować co się dzieje należy skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi