Gość GRAZYNA Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam, mój ojciec jest po antrektomii żołądka i teraz niedawno miał wzięty wycinek do badania. Wynik badania: anastomositis chronica activa M-4300. Uprzejmie proszę o udzielenie mi odpowiedzi co to oznacza Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Oznaczenie M-4300 jest nr. dla laboratroium, Anastomositis chronica activa- oznacza aktywne przewlekłe zapalenie śluzuwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helena Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam, mój tato jest po operacji płóca. Ma wycięty jeden płat prawego płóca{ ok.4 lat temu}.Teraz miał robione badanie histopatologiczne, a wynikiprzyszły z taką diagnozą /Anastomositis chronica/. Co toioznacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Anastomositis chronica - oznacza Zapalenie przewlekłe zespolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi