Gość Edyta..... Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Czy po usunięciu lewego i prawie całego prawego płata tarczycy ,będę musiała brać do końca życia tabletki ? ( Wynik histopatologiczny : Struma nodosa) Miesiąc po operacji moje TSH - 11,63 , a po 2 tygodniach brania Euthyrox N50 TSH - 3,27 ( norma 0,350-4,940) . Czy może nastąpić sytuacja , że tarczyca może odrosnąć i będzie konieczność ponownego jej usunięcia?Kiedy taka sytuacja może nastąpić ? Z góry dziękuje za udzielenie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 edyta jak najbardzie poniewaz to jest taki organ ze potrafi sie rozrosnac i znowu klopoty, ja jestem tego przykladem 13 lat temu mialam usuniety plat i porosly sobie znowu guzki, pomimo ze biore caly czas tabletk, to nie klopot jedna rano naczczo tabletka malutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi