Gość bozena Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jestem przerażoną mamą 10 letniej córki ,która w szkole uderzyła się o róg ławki w pierś wyczuwam zgrubienie (guza ) mineło cztery tygodnie i nie ma poprawy nic sie nie wchłania proszę o poradę co mam robić do kogo z tym sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie wiem czy dziecko było już u jakiegokolwiek lekarza. Najlepiej udać się do pediatry i poprosić go u badanie usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bozena Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 dziekuje za odpowiedz bylam u lekarza pediatry ale on twierdzi ze ona dojrzewa ,ale ona sie uderzyla i to mocno , na jednej piersi jest zgrubienie i ja boli przy dotykaniu a na drugiej nie ma, na usg jestem zarejestrowana na nastepny piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi