Gość Roman Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sporadycznie uzywam pompki do zwiekszenia wymiarów. Od dziś nigdy więcej! Po ostatnim razie od kilku godzin mam bardzo spuchnięty penis od dołu, na główce pojawiła się nawet krew wcześniej.Poszę mi napisać co mam robić,czy ta opuchlizna ustąpi bez interwencji lekarza?Jeżeli będę musiał udać się na konsultację to po jakim czasie i w jaki sposób medycyna pomaga w takim przypadku?Przepraszam jeżeli temat był gdzieś poruszony a ja go ponowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Taki stan obrzęku powinien ustąpić po około tygodniu. Można przyspieszyć ten proces używając żelów z heparyną (np. Lioton 1000) oraz zrobić sobie okład z Rivanolu. Jeśli po tygodniu nie ustąpi ten obrzęk radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi