Gość jola Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam mam pytanie , wyczułam guza na głowie 2 miesiące temu , po lewej stronie czaszki po środku . będąc u lekarza pierwszego kontaktu dostałam skierowanie do chirurga , Pan doktor stwierdził że to moze być kostniak , po zrobieniu żdię rtg , dał skierowanie do neurochirurga . na zdjęciu widać jakiś cień na 2 cm tam gdzie jest guz . w diagnozie o rozpoznanie napisał --guz głowy . do neurochirurga mam za 2 miesiące , Co mam robić , czasami mnie boli głowa i dziwnie sie czuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mam pytanie wyczulem u dziecka w tylnej czesci glowy maly guzik ktury sie rusza czy to jest grozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi