Gość Joanna Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam. Jestem obecnie przed zabiegiem ablacji na sercu /II zabieg/ . Od prawie roku jestem cały czas na Warfinie 7,5 mg.+/-. Z powodu incydentów zakrzepowo-zatorowych /objawy TIA/ utrzymuję poziom IRN 2,5-3,5 . Mam mieć obecnie zabieg robiony nie odstawiającWarfinu. Wiem, że jest to nieco bardziej skomplikowane ale chciałabym wiedzieć jakie ewentualnie mogą wystąpić komplikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Joanna zadne ja tez mialam ablacje i bez odstawiania leku zakrzepowego, a po przyjeciu mialam podlaczona pompe dawkujaca ten lek, oraz po zabiegu jak tylko mnie przywiezli od razu podlaczyli.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi