Gość Gabriela Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam! Mam taką sprawę. Od dziecka mam na głowie guzek/narośl. Nigdy nic się z nią nie działo, ale ostatnio mam wrażenie, że się powiększyła. I czasami jest całkowicie twarda a czasem robi się miękka. Nie boli mnie. Od kiedy mam wrażenie, że jest większa zaczęła mnie niepokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Trzeba na pewno w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga. Bez badania trudno określić czym może być guzek. Może taka zmiana wymagać badania RTG czaszki celem oceny czy zmiana nie wychodzi z kości. Z opisuje Pani jednak wskazuje, że prawdopodobnie jest to zmiana łagodna (może np. kaszak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi