Gość aga29 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam! Mój mąz od ok roku ma po lewej stronie gulke(guzek)który przy jakimkolwiek dotyku go boli.Zauwazyłam że zaczęło mu sie to powiekszac i dziś juz jest zauwazalne gołym okiem.Od ok 0,5 roku zaczyna go rwać(tak jakby reumatyzm)lewa noga-myślę że to może miec związek z tym guzkiem.wczesniej go nie bolało.Proszę mi odpowiedziec co to może być?Czy to jest niebezpieczne?I do jakiego specjalisty powinien udac sie moj mąż?Czy wizyta u GP wystarczy?Będę bardzo wdzięczna za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bez badania trudno określić czym może być taki guzek. Jeśli jest zlokalizowany na kończynie w zależności, w którym miejscu tej kończyny może być tłuszczakiem, włókniakiem, nerwiakiem, powiększonym węzłem chłonnym, ganglionem. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga29 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Panie doktorze ten guzek jest po lewej stronie żeber niedaleko serca.Zapomniałam napisać.To może być to o czy Pan pisał wcześniej?Dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi