Gość STG Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Mam duży problem z bólem jąder, krocza podczas siedzenia. W czasie siedzenia musze odpinać guzik w spodniach i poluzowc zamek gdyż czuje ogromny dyskomfort {tępy ból} który przenosi sie od podbrzusza- krocze, jądra. Zmagam się z tym uczuciem ponad rok czasu, chodziłem do różnych specjalistów i nic przeprowadzałem kilkai badań usg jąder. w lipcu ubiegłego roku został przeprowadzony zabieg usuniecia żylaków powrózka nasiennego-jednakże ból nie ustał .Bardzo prosze o pomoc, chętnie odpisze na konkretne pytania. Jak mam sie leczyć? co mam robić ? Prosze o pomoc!!!!Mam 25 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Trudno bez badania określić co się dzieje. Trzeba by jeszcze w tej sprawie skonsultować się z neurologiem, gdyż ból może być związany z podrażnieniem jakiegoś nerwu obwodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STG Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Miałem dwa miesiące temu robiony rezonas który nic szczególnego nie wykazał. Wszelkie badania testosteronu, krwi moczu itd wszysko jest wporządku. Jakie moge jeszcze zrobić badania? Co może podrażniać taki nerw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STG Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dziękuje za odpowiedz. Dwa miesiące miałem robiony rezonas magnetyczny.oraz badanie krwi, testosteronu,moczu-wszystkie badania nie wykazały zadnych nieprawidłowości. Jakie powinienem zrobić badania? Co może powodować podrażenie nerwu obwodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiktor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A jakśie dolegliwosci miałeś przed operacją żylakow powrozka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STG Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 dolegliwości nie uległy zmianie. Cały czas odczówam tępy ból jąder ,okolic krocza. Jedynym sposobem do zmiejszenia bólu podczas siedzienia jest rozpiecie guzika w spodniach i poluzowaniaich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiktor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja też borykam się z podobnymi dolegliwościami i mam też stwierdzone żylaki powrózka nasiennego po lewej stronie i zastanawiam się czy poddać się operacji skoro ma mi to nie pomóc.A jak u Ciebie jest z oddawaniem moczu i z wypróżnianiem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stg Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 czesciej niz zwylke oddaje mocz ,czasem strumien moczu jest bardzo słaby. Objawy sa identyczne jak przed zabiegiem- nic sie nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiktor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Jeśli chcesz dowiedzieć więcej o swoich dolegliwościach to polecam strony:http://www.pecherz.pl/forum/index.php http://www.stulejka.com/phpBB/viewtopic.php?t=6106&highlight= Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jerzy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja tak miałem gdy siedziałem było ok ,ale gdy wstawałem czółem drętwy bul w prawym podbrzuszu, albo gdy z siedzenia kładłem się do pozycji leżącej, okazało sie,że mam raka prostaty z przeżutem na okoliczne narządy i nasieniowód,niestety było juz zapóźno i lekarze daja mi 4 mies życia do pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nfl jerseys china Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 I view something really special in this web site. nfl jerseys china http://www.alexanders.bm/association.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi