Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Ból jąder, stercza, podbrzusza podczas siedzenia

Gość STG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam duży problem z bólem jąder, krocza podczas siedzenia. W czasie siedzenia musze odpinać guzik w spodniach i poluzowc zamek gdyż czuje ogromny dyskomfort {tępy ból} który przenosi sie od podbrzusza- krocze, jądra. Zmagam się z tym uczuciem ponad rok czasu, chodziłem do różnych specjalistów i nic przeprowadzałem kilkai badań usg jąder. w lipcu ubiegłego roku został przeprowadzony zabieg usuniecia żylaków powrózka nasiennego-jednakże ból nie ustał .Bardzo prosze o pomoc, chętnie odpisze na konkretne pytania. Jak mam sie leczyć? co mam robić ? Prosze o pomoc!!!!Mam 25 lat

Miałem dwa miesiące temu robiony rezonas który nic szczególnego nie wykazał. Wszelkie badania testosteronu, krwi moczu itd wszysko jest wporządku. Jakie moge jeszcze zrobić badania? Co może podrażniać taki nerw?

Dziękuje za odpowiedz. Dwa miesiące miałem robiony rezonas magnetyczny.oraz badanie krwi, testosteronu,moczu-wszystkie badania nie wykazały zadnych nieprawidłowości. Jakie powinienem zrobić badania? Co może powodować podrażenie nerwu obwodowego.

Ja też borykam się z podobnymi dolegliwościami i mam też stwierdzone żylaki powrózka nasiennego po lewej stronie i zastanawiam się czy poddać się operacji skoro ma mi to nie pomóc.A jak u Ciebie jest z oddawaniem moczu i z wypróżnianiem się?

ja tak miałem gdy siedziałem było ok ,ale gdy wstawałem czółem drętwy bul w prawym podbrzuszu, albo gdy z siedzenia kładłem się do pozycji leżącej, okazało sie,że mam raka prostaty z przeżutem na okoliczne narządy i nasieniowód,niestety było juz zapóźno i lekarze daja mi 4 mies życia do pół roku